DETECTIVI PARTICULARI
Intrebari frecvente
http://www.top-secret.ro/intrebari-frecvente-detectivi-particulari.html

© 2018 DETECTIVI PARTICULARI

INTREBARI FRECVENTE DETECTIVI PARTICULARI TOP SECRET

Investigatia este confidentiala?

Potriviti art.1 (3) din Legea nr. 329/2003 actualizata privind exercitarea profesiei de detectiv particular "informatiile obtinute in urma activitatiilor desfasurate de detectivul particular sunt destinate exclusiv clientului acestuia, in conditiile prezentei legi".

Exceptiile de la principiul confidentialitatii sunt:

  • potrivit art. 3 (2) din Legea nr. 329/2003 "datele si informatiile obtinute de detectivul particular pot fi comunicate la cerere, potrivit legii, numai instantelor judecatoresti si Ministerului Public, daca acestea sunt utile pentru aflarea adevarului in cauzele penale.
  • art. 15 pct. d, potrivit caruia "detectivul particular are obligatia, in cazurile in care constata ca informatiile obtinute vizeaza siguranta nationala, sa sesizeze de indata autoritatile cu atributii in domeniu"
  • in art. 79 din Codul de procedura penala se arata: "persoana obligata a pastra secretul profesional nu poate face relatari cu privire la faptele si imprejurarile de care a luat cunostinta in exercitiul profesiei, fara incuvintarea persoanei sau a unitatii fata de care este obligata a pastra secretul".

Agentia noastra de detectivi particulari respecta in totalitate intimitatea si confidentialitatea intalnirilor si discutiilor cu clientul, avand obligatia legala si morala de a pastra secretul profesional cu privire la datele si informatiile obtinute in exercitarea profesiei de detectiv particular.

Cat costa o investigatie/supraveghere?

Onorariile agentiei noastre de detectivi particulari sunt calculate in functie de dificultatea serviciilor prestate. Costurile nu pot fi stabilite initial fara sa facem o evaluare amanuntita a complexitatii procesului investigativ precum si stabilirea potentialului uman ce va fi angrenat, suportul logistic, numarul autoturismelor folosite, numarul de detectivi, etc.

Exista o procedura stricta pe care o punem in aplicare in ceea ce priveste procesul investigativ.

Totusi, Agentia nostra de detectivi particulari va garanteaza CELE MAI MICI TARIFE, astfel incat cazurile dumneavoastra sa poata fi solutionate. Deoarece, pentru noi, CLIENTUL multumit este cea mai buna reclama.

Cum/cand platesc?

Tariful stabilit de agentia noastra de detectivi particulari se va plati in numerar sau prin transfer bancar in contul Agentiei. La data semnarii contractului, inainte de inceperea procesului investigativ, se va plati un avans de 50% din pretul convenit in contract.

Cetatenii strainii sau persoanele care nu se afla in tara pot plati prin servicii bancare stabilite de comun acord.


Cat dureaza o investigatie/supraveghere?

Experienta acumulata ne permite sa ducem la bun sfarsit un caz intr-un timp cat mai scurt, in functie de complexitatea procesului investigativ.

Dupa ce vom face o evaluare a complexitatii acestuia vom putea sa facem o estimare, tinand cont si de solicitarea dumneavoastra privind termenele de predare a raportului investigativ.


Rezultatele investigatiei/supravegherii sunt sustinute de probe?

Rezultatele obtinute in procesul de investigatie vor fi sustinute intotdeauna cu dovezile necesare (foto, film, inregistrari audio, documente, etc), in functie de diversitatea in care clientul le doreste.

Efectuati investigatii/supravegheri in orice localitate din tara/strainatate?

Da. Agentia Internationala de Detectivi Particulari TOP SECRET efectuaza investigatii/supravegheri pe tot teritoriul Romaniei, precum si in strainatate. Agentia noastra a avut deja colaborari cu agentii similare din: Marea Britanie, Franta, Italia, Spania, Germania, S.U.A., Canada, Hong Kong si Israel. In cazul aparitiei unei investigatii intr-o alta tara europeana sau de pe alt continent nu ezitati sa ne contactati deoarece putem rezolva cazul dumneavoastra. In Romania, Agentia noastra de detectivi particulari poate desfasura activitati investigative in urmatoarele orase: Bucuresti, Alba Iulia, Cugir, Sebes, Arad, Pitesti, Curtea de Arges, Câmpulung, Bacau, Onesti, Oradea, Bistrita, Botosani, Brasov, Fagaras, Predeal, Râsnov, Zarnesti, Braila, Buzau, Râmnicu Sarat, Calarasi, Severin, Resita, Caransebes, Cluj-Napoca, Turda, Constanta, Cernavoda, Mangalia, Medgidia, Sfântu Gheorghe, Covasna, Târgoviste, Gaesti, Craiova, Galati, Giurgiu, Târgu Jiu, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Hunedoara, Hateg, Petrosani, Urziceni, Fetesti, Slobozia, Iasi, Pascani, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Târgu Mures, Reghin, Piatra Neamt, Târgu Neamt, Slatina, Caracal, Ploiesti, Zalau, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Alexandria, Zimnicea, Timisoara, Lugoj, Tulcea, Râmnicu Vâlcea, Dragasani, Vaslui, Bârlad, Focsani, Buzau.  

Cum/cand voi primi raportul de investigatie?

Agentia noastra de detectivi va intocmi si preda beneficiarului raportul de investigatie, insotit de dovezile culese, in cel mult 24 de ore de la incheierea procesului investigativ.

Raportul de investigatie se va inmana personal beneficiarului la sediul nostru, sau se va trimite in format electronic sau prin fax. Dupa predarea sau trimiterea raportului de investigatii, obligatiile Agentiei noastre de detectivi fata de beneficar pentru acel caz se sting.


Cautari frecvente:  detectivi, agentie detectivi particulari, detectivi particulari, private detectives,  poligraf; teste poligraf, test poligraf, cofetarie on line.